Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma ve zemzem görmek

Rüyada hurma ve zemzem görmek

Rüyada hurma ve zemzem görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, aksiliklerin aşılacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hurma ve zemzem gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada hurma ve zemzem görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada hurma yemek zemzem içmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına delalettir.

Rüyada zemzem ve hurma görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işarettir.

Rüyada birine zemzem vermek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye zemzem suyu vermek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada zemzem suyunu içmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Rüyada hacca gitmek zemzem içmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulur.

Rüyada zemzem suyu doldurmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments