Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye zemzem suyu vermek

Rüyada ölüye zemzem suyu vermek

Rüyada ölüye zemzem suyu vermek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına delalettir.

Rüyada ölüye zemzem suyu vermek gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlememeniz durumunda sunulan şeyleri veya teklifleri yanlış yorumlayabilirsiniz.

Rüyada ölüye zemzem suyu vermek mevki edineceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına inanılır.

Rüyada hacca gidip zemzem suyu içmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, kurtuluşa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada zemzem suyu içmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada zemzem suyu doldurmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada zemzem suyuyla yıkanmak geçim derdinin kalmayacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine işarettir.

Rüyada zemzem suyu istemek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zemzem suyuyla abdest almak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine delalettir.

Rüyada birine zemzem suyu vermek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments