Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zemzem suyu vermek

Rüyada zemzem suyu vermek

Rüyada zemzem suyu vermek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarını gidereceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zemzem suyu vermek gördüyseniz:

  • Bir davete katılabilirsiniz.

Rüyada kabede zemzem suyu içmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, malında zulüm meydana gelmesine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zemzem suyu vermek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada zemzem suyu istemek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine zemzem suyu vermek kalp kırıklığı olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına yorulur.

Rüyada zemzem suyunu içmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada zemzem suyu doldurmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Rüyada zemzem suyu içmek böylece hayatından memnun olacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zemzem suyu almak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments