Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirlenme görmek

Rüyada zehirlenme görmek

Rüyada zehirlenme görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zehirlenme gördüyseniz:

  • Kimsenin kusursuz olmadığını unutmayın.

Rüyada zehirli böcek öldürmek işlerinde başarı elde edeceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına işaret eder.

Rüyada zehir tükürmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirlenmeye çalışılmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalet eder.

Rüyada zehir içtiğini görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada zehirli kurbağa görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, umutlarının biteceğine yorulur.

Rüyada yılan zehiri içmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zehirsiz mantar toplamak etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada birinin zehir içtiğini görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments