Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehir yediğini görmek

Rüyada zehir yediğini görmek

Rüyada zehir yediğini görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kişinin her işi severek yapacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zehir yediğini gördüyseniz:

  • Uzlaşmamakta ısrarcı olmanız durumda kazananı olmayan tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada zehir yediğini görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada soba zehirlenmesi görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada zehirsiz mantar toplamak büyük başarıya ulaşılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine işarettir.

Rüyada zehirli su içmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Rüyada zehirli arı görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, başarı için fırsatların artacağına alamet eder.

Rüyada zehirsiz mantar görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada küçük zehirli yılan görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments