Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zebra görmek

Rüyada zebra görmek

Rüyada zebra görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, bir beladan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zebra gördüyseniz:

  • Yeni anlaşmalara imza atmadan önce hesaplarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

Rüyada yavru zebra görmek gözden düşeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölü zebra görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, aşama kaydedeceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine işarettir.

Rüyada zebraya binmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada zebra görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada zebra deseni görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, zor bir döneme girileceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments