Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf bacak görmek

Rüyada zayıf bacak görmek

Rüyada zayıf bacak görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine rivayet eder.

Rüyada zayıf bacak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada bacaklarını zayıf görmek dinç kalacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf bacak görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sevdiklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını çok zayıflamış görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin çok zayıf olduğunu görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına delalettir.

Rüyada zayıf kişi görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanını zayıf görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına delalet eder.

Rüyada sınavdan zayıf aldığını görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşini zayıflamış görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, büyük bir özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments