Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı zayıf görmek

Rüyada babayı zayıf görmek

Rüyada babayı zayıf görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada babayı zayıf gördüyseniz:

  • Adil davranmaya çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ölmüş babayı zayıf görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada babayı zayıf görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına alamet eder.

Rüyada babasını zayıf görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada babayı zayıflamış görmek İslami olarak günahlarının artacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada annesini zayıf görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına inanılır.

Rüyada başka birini zayıflamış görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada anneyi zayıf görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini zayıflamış görmek elindekileri kaybedeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments