Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün soyulduğunu görmek

Rüyada yüzünün soyulduğunu görmek

Rüyada yüzünün soyulduğunu görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sorunlarını gidereceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün soyulduğunu gördüyseniz:

  • Ateşin icadından beri içlerinde bulundukları durumu unutan bazı kişiler, olmadık durum veya kişileri savunma rolüne soyunabilirler.

Rüyada kendi yüzünün soyulduğunu görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine delalettir.

Rüyada yüzün soyulmasını görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına yorulur.

Rüyada yüzünün derisinin soyulduğunu görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada yüzünün derisi soyulmak ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, işlerin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünün soyulduğunu görmek ortaklıkların bozulacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine delalet eder.

Rüyada yüzün soyulduğunu görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün soyulmasını görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yüz soyulmasi görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments