Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünün soyulduğunu görmek

Rüyada kendi yüzünün soyulduğunu görmek

Rüyada kendi yüzünün soyulduğunu görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, ticaret ehli kimse olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, maddi gücünün eksileceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kendi yüzünün soyulduğunu gördüyseniz:

  • Ziyaretler, seyahatler veya ilerlemenize yardım edebilecek kişilerle sosyalleşmeniz yaşam standartlarınızı yükseltmenize yardım edebilir.

Rüyada yüzün soyulmasını görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet eder.

Rüyada yüz soyulmasi görmek yeni bir yol tutulacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün derisi soyulmak olmayacak hayallere kapılacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, refaha erişileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzün soyulduğunu görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, ticarete atılacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünün soyulduğunu görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, nasibin bollaşacağına, sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün soyulmasını görmek dertlerinin dermanını bulacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün soyulduğunu görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, rahat bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada yüz derisinin soyulduğunu görmek büyük borçların altında ezileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments