Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzün soyulduğunu görmek

Rüyada yüzün soyulduğunu görmek

Rüyada yüzün soyulduğunu görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzün soyulduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek ya da çıkan fırsatların dikkatle değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada kendi yüzünün soyulduğunu görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, düşmanını alt edeceğine delalet eder.

Rüyada yüz soyulmasi görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüzü soyulmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün derisi soyulmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yüzün soyulmasını görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzün soyulduğunu görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, büyük bir yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün soyulduğunu görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün derisinin soyulduğunu görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments