Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz soyulmasi görmek

Rüyada yüz soyulmasi görmek

Rüyada yüz soyulmasi görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, dertleri biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok güzel adımlar atılacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına tabir olunur.

Rüyada yüz soyulmasi gördüyseniz:

  • Çoğu insan kendisini köşeye sıkışmış, hoşnutsuz veya bitkin hissediyor olabilir.

Rüyada yüzün soyulduğunu görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yüz derisinin soyulduğunu görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünün soyulduğunu görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada yüz soyulmasi görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzün soyulmasını görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün derisinin soyulduğunu görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün derisi soyulmak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün soyulduğunu görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments