Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü esmer görmek

Rüyada yüzünü esmer görmek

Rüyada yüzünü esmer görmek gelirinin sürekli olacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü esmer gördüyseniz:

  • Borç alışverişleri ya da ani harcamalar ekstra stres nedeni olabilir.

Rüyada yüzü esmer görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada yüzünü esmer görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz birini esmer görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hastalıklarından kurtulacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada esmer bayan görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya inanılır.

Rüyada kendini esmer görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine alamet eder.

Rüyada esmer olmak malının artacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada esmer ekmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada esmer ekmek almak geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments