Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü esmer görmek

Rüyada yüzü esmer görmek

Rüyada yüzü esmer görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, hayatının yolunda gideceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, layık olduklarına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü esmer gördüyseniz:

  • Herşeyden önce, dostluklarınızdan çok önemli faydalar sağlayabilirsiniz.

Rüyada yüzünü esmer görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yüzü esmer görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada esmer adamlar görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada esmer bir adam görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına inanılır.

Rüyada esmer görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada esmer ten görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına inanılır.

Rüyada esmer erkek çocuğu görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hayallere kavuşulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına işarettir.

Rüyada esmer ekmek almak sorunların yakın zaman içinde artacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işinden ekmeğinden olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments