Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne sabun görmek

Rüyada yüzüne sabun görmek

Rüyada yüzüne sabun görmek musibetlerin yaşanacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, imkân sahibi olacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, ün sahibi birisi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne sabun gördüyseniz:

  • Çevrenizde başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir.

Rüyada sabunla yüzünü yıkamak yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sabunla yüzü yıkamak en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü sabunla yıkadığını görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada sabunla yüz yıkamak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine alamet eder.

Rüyada sabunla el yüz yıkamak miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, kazancının iki kat artacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü sabunla yıkamak kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına delalettir.

Rüyada yüzüne sabun sürmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yüzü sabunla yıkamak arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments