Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delikli para görmek

Rüyada delikli para görmek

Rüyada delikli para görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, malına gelecek zarara, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına işarettir.

Rüyada delikli para gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada delik kağıt para görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, esenleyeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada delik para görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ortası delik para görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada delikli para görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada delik demir para görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada delik kaşık görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına inanılır.

Rüyada vücudunda delik görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada delikli altın görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments