Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyığı olmayan birini bıyıklı görmek

Rüyada bıyığı olmayan birini bıyıklı görmek

Rüyada bıyığı olmayan birini bıyıklı görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada bıyığı olmayan birini bıyıklı gördüyseniz:

  • Alacağınız sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Rüyada kadın bıyığı görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işarettir.

Rüyada yarım bıyık görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıyığını traş etmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıyıklarını aldırmak şansının kötüye gideceğine, işlerinin yolunda gideceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına yorulur.

Rüyada bıyığın beyazladığını görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeği bıyıklı görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada iple bıyık almak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıyık bıraktığını görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments