Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye ve yüzük görmek

Rüyada kolye ve yüzük görmek

Rüyada kolye ve yüzük görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada kolye ve yüzük gördüyseniz:

  • Değerli bir amaç için yardımdan çekinmemeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada yüzük kolye görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına yorulur.

Rüyada altın yüzük kolye görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına delalettir.

Rüyada altın kolye yüzük görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yersiz yere suçlanacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kolye yüzük küpe görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, en pahalı evlerde oturacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Rüyada altın kolye ve yüzük görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada inci kolye ve yüzük görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, daha bir sevileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kolye yüzük takmak sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük ve kolye görmek onu uyaracağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments