Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye yüzük küpe görmek

Rüyada kolye yüzük küpe görmek

Rüyada kolye yüzük küpe görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, imkânsızı başaracağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sıkıntıların artacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolye yüzük küpe gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kolye yüzük küpe görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolye ve küpe görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kolye ve küpe hediye almak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, önemli sorumluluklar alacağına işaret eder.

Rüyada küpe kolye görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalettir.

Rüyada kolye küpe takmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına delalet eder.

Rüyada inci kolye ve küpe görmek ayrıcalık elde edeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kolye ve küpe görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına yorulur.

Rüyada gümüş kolye küpe görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments