Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci kolye ve yüzük görmek

Rüyada inci kolye ve yüzük görmek

Rüyada inci kolye ve yüzük görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada inci kolye ve yüzük gördüyseniz:

  • Olayları profesyonel şekilde ele alırsanız, ortaya çıktıkları hızla bertaraf edebilirsiniz.

Rüyada inci kolye ve yüzük görmek kazancın ikiye katlanacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, hayır duaları alacağına rivayet eder.

Rüyada inci kolye aramak eline yüklü miktarda para geçeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada inci kolye ve bilezik görmek sorunların çözüm bulacağına, küslerin barışacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz inci kolye görmek komşular tarafından kötülenileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz inci kolye takmak zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incili kolye görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil inci kolye görmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına delalet etmektedir.

Rüyada inci kolye satın almak işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments