Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük tutmak

Rüyada yüzük tutmak

Rüyada yüzük tutmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sevdiği birini kırmaya, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük tutmak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altına almaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yüzük tutmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulur.

Rüyada denizden büyük balık tutmak rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada namaza saf tutmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, yarasını saracağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah köpek tutmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, güzel haberlerin alınacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada atı yularından tutmak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına işarettir.

Rüyada böcek tutmak kazancını birkaç kat arttıracağına, bereketli işlere gireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada ünlü birinin elini tutmak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, aile saadetinin de artacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments