Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük takarken görmek

Rüyada yüzük takarken görmek

Rüyada yüzük takarken görmek hakkı olanlara kavuşacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Rüyada yüzük takarken gördüyseniz:

  • Yani siz dikkati çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada altın yüzük takan erkek görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yüzük takan birini görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını yüzük takarken görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzük takan erkek görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalettir.

Rüyada yüzük takarken görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, iflas edeceğine inanılır.

Rüyada küpe takan kadın görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada şapka takan birini görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, düşmanlarla beraber oturmaya rivayet eder.

Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments