Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe takan kadın görmek

Rüyada küpe takan kadın görmek

Rüyada küpe takan kadın görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, bir beladan kurtulacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kafasının boşalacağına işaret eder.

Rüyada küpe takan kadın gördüyseniz:

  • Sanatsal veya finansal içerikli bazı konulardan fayda sağlama ya da kar elde etme şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada küpe takan kadın görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küpe takan birini görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına işarettir.

Rüyada küpe takan erkek görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada altın takan kadın görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, ele geçen kazancın artacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada altın bilezik takan kadın görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada başörtüsü takan kadın görmek boş yere korku duyulacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada altın takan birini görmek işlerinin hemen hallolacağına, şeytana uyacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada peruk takan birini görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments