Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağından yüzük atmak

Rüyada parmağından yüzük atmak

Rüyada parmağından yüzük atmak işlerin bir anda azalacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hatalı yollara sapılacağına işarettir.

Rüyada parmağından yüzük atmak gördüyseniz:

  • Uğraşmakta zorlandığınız ilişkilerinizi yumuşatabilecek alternatif arayışlara girebilirsiniz.

Rüyada parmağından yüzük atmak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaktan yüzük atmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına delalet eder.

Rüyada birine parmak atmak evlatlarından hayır bulacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada makata parmak atmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, yağmur yağmamasına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak atmak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada parmağından yüzük çıkarmak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin parmağında yüzük görmek huzur ve şifa bulacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments