Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık elle tutmak

Rüyada balık elle tutmak

Rüyada balık elle tutmak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kötü sözler duyacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, rahat bir nefes alınacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, düzenli bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada balık elle tutmak gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada elle balık tutmak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulur.

Rüyada gölde elle balık tutmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına yorulur.

Rüyada denizden elle balık tutmak çok hayır duası alacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine delalet eder.

Rüyada balık elle tutmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada denizde elinle balık tutmak içsel güvensizliklerinize, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dereden elle balık tutmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada suda elle balık tutmak kısmetinin kendinden yana olacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, kişinin rahat nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada elinde canlı balık tutmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments