Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın yüzünde kıl görmek

Rüyada kadın yüzünde kıl görmek

Rüyada kadın yüzünde kıl görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın yüzünde kıl gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu önem verdiğiniz kişilerle birlikte açığa kavuşturduktan sonra, vargücünüzle o yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yüzü kıllı kadın görmek nazara geleceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek borçlarını ödeyeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, onlara hayrının dokunacağına işaret eder.

Rüyada kadının yüzünde kıl çıktığını görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının yüzünde kıl görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın yüzünde kıl görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi yüzünde kıl görmek gücünün azalacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sarsılacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün kıllanmasını görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüzün kıllanmasını görmek işlerin iyiye gideceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments