Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzmek ve uçmak

Rüyada yüzmek ve uçmak

Rüyada yüzmek ve uçmak tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalettir.

Rüyada yüzmek ve uçmak gördüyseniz:

  • Bazılarından kurtulma arzunuz artıyor.

Rüyada yüzmek ve uçmak rahat rahat yaşayacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada uçmak ve yüzmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet eder.

Rüyada uçmak yüzmek büyük kazançlar sağlanılacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işaret eder.

Rüyada bebekle uçmak maddi sıkıntılarından kurtulacağına, eve huzur dolacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kanatlı atla uçmak üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada bulutların üzerinde uçmak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, övgü dolu sözler duyacağına rivayet eder.

Rüyada orman üzerinde uçmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evden eve uçmak aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments