Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçmak yüzmek

Rüyada uçmak yüzmek

Rüyada uçmak yüzmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna rivayet eder.

Rüyada uçmak yüzmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine bağlı problemler veya yarattıkları dramatik ortam nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada uçmak yüzmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçmak ve yüzmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yüzmek ve uçmak rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet eder.

Rüyada yerden yükselip uçmak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünden uçmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavana uçmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada ağaçların üstünde uçmak kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada kar üzerinde uçmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments