Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzmek ve balık görmek

Rüyada yüzmek ve balık görmek

Rüyada yüzmek ve balık görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada yüzmek ve balık gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmelisiniz.

Rüyada denizde yüzmek balık görmek yüksek bir makama geleceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada okyanusta balıklarla yüzmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine inanılır.

Rüyada balıklı bir denizde yüzmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işaret eder.

Rüyada yunus balığı yüzmek adaletin geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada balıklarla yüzmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına yorulur.

Rüyada küçük balıklarla yüzmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada balıklarla yüzdüğünü görmek çok güzel günler görüleceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine tabir olunur.

Rüyada havuzda balıkla yüzmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments