Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük balıklarla yüzmek

Rüyada küçük balıklarla yüzmek

Rüyada küçük balıklarla yüzmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük balıklarla yüzmek gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada küçük balıklarla yüzmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada küçük suda yüzmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına alamet eder.

Rüyada küçük bir havuzda yüzmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine inanılır.

Rüyada küçük havuzda yüzmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde balıklarla yüzdüğünü görmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada balık dolu denizde yüzmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, onu darda bırakmayacağına delalettir.

Rüyada balıklarla beraber yüzmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yunus balıklarıyla yüzmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments