Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıklarla yüzdüğünü görmek

Rüyada balıklarla yüzdüğünü görmek

Rüyada balıklarla yüzdüğünü görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, rızkının artacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balıklarla yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Aslında biraz sakin olabilirseniz hayatınız daha dengeli bir yapı kazanabilir.

Rüyada yüzmek ve balık görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük balıklarla yüzmek insanlarla iç içe olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına delalettir.

Rüyada yunus balığı yüzmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzda balıkla yüzmek gönlünün rahata ereceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına delalettir.

Rüyada balıklarla dolu denizde yüzmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada okyanusta balıklarla yüzmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işaret eder.

Rüyada balıklı bir denizde yüzmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük balıklarla yüzmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments