Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olduğunu fark etmek

Rüyada olduğunu fark etmek

Rüyada olduğunu fark etmek asık yüzlerin güleceğine, daha iyi anlaşır olacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, kimseyle konuşmayacağına rivayet eder.

Rüyada olduğunu fark etmek gördüyseniz:

  • Belli koşullar konusunda direten sevdiğiniz kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada farklı çift ayakkabı görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birinin yüzünü farklı görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işaret eder.

Rüyada eşini farklı görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada farklı bir şehirde olmak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada farklı renk çorap giymek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada iki farklı ayakkabı görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada kişiyi farklı görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada farklı terlik giymek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments