Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü farklı görmek

Rüyada yüzünü farklı görmek

Rüyada yüzünü farklı görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, kişinin iyi hale geleceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, bilgi sahibi olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü farklı gördüyseniz:

  • Ne kadar dirensenizde güç mücadelesi gerektiren durumlardan kaçamayabilirsiniz.

Rüyada yüzleri farklı görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü farklı görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin yüzünü farklı görmek tartışmaların sona ereceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzünü farklı görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözleri farklı renkte görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada farklı terlik giymek ruhen ve bedenen yenileneceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüya gördüğünün farkında olmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Rüyada olduğunun farkında olmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments