Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi iki farklı kişi olarak görmek

Rüyada bir kişiyi iki farklı kişi olarak görmek

Rüyada bir kişiyi iki farklı kişi olarak görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, çarelere kavuşacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişiyi iki farklı kişi olarak gördüyseniz:

  • Ama, o kişi dört gözle sizin itiraflarınızı bekliyor.

Rüyada bir kişiyi iki farklı kişi olarak görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına işaret eder.

Rüyada kişiyi farklı görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, güzel bir haber almaya, büyük bir özgüven kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kişiyi olduğundan farklı görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saçını farklı renk görmek hataların telafi edileceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına inanılır.

Rüyada yüzleri farklı görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç rengini farklı görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada farklı bir ülkeye gitmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, endişe veren durumların düzeleceğine inanılır.

Rüyada eşini farklı görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments