Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzen at görmek

Rüyada yüzen at görmek

Rüyada yüzen at görmek duygularını açığa vuracağına, mevkilerinin yüksek olacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzen at gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki kimselerin sinir bozucu tutumları olabilir.

Rüyada insan yüzlü at görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, darlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde yüzen at görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, haram mal yiyip içeceğine inanılır.

Rüyada suda yüzen at görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada derisi yüzülmüş at görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, hileye, fesada bulaşacağına rivayet eder.

Rüyada atı yüzerken görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzen at görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına alamet eder.

Rüyada yüzen atlar görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü beyaz at görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments