Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzen atlar görmek

Rüyada yüzen atlar görmek

Rüyada yüzen atlar görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayır vereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yüzen atlar gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları bir süredir sıkıntı yaratan veya bıktırıcı olmaya başlamış problemlerin çözümünü sağlayabilir.

Rüyada suda yüzen at görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına alamet eder.

Rüyada yüzen atlar görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına delalet eder.

Rüyada insan yüzlü at görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, şöhret ve hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada atı yüzerken görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzen at görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına alamet eder.

Rüyada derisi yüzülmüş at görmek ruhani önderlik yapacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, işlerinde verimin artacağına alamet eder.

Rüyada denizde yüzen at görmek işini büyüteceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada atın dilini görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
irem

rüyamda karnından itibaren gökkuşağı renginde baş kısmı da kahverengi atlar gördüm. atın kuyruk kısmı yunus kuyruğu şeklinde de olabilir net hatırlamıyorum. başka atlar da vardı ama birini net olarak gördüm. ve bu atlar akvaryumun içinde yüzüyordu. ama akvaryum devasa büyüklükteydi. sonrasında da golden cins köpek gördüm sokakta ve ailesine teslim ettim.