Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atı yüzerken görmek

Rüyada atı yüzerken görmek

Rüyada atı yüzerken görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, onların yaralarına merhem olacağına alamet eder.

Rüyada atı yüzerken gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiye alıyor, risk almaktan kaçıyorsunuz veya kaçmanızda fayda var.

Rüyada yüzen atlar görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde yüzen at görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, rızkında ve malından olacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derisi yüzülmüş at görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan yüzlü at görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada atı yüzerken görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, işlerin günden güne açılacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzen at görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada suda yüzen at görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, çabalarının boşa çıkacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada atı kestiğini görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments