Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze yazı yazmak

Rüyada yüze yazı yazmak

Rüyada yüze yazı yazmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, prestij sahibi olunacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, geride bırakacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüze yazı yazmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları dilediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

Rüyada yüze yazı yazmak onunla iyi bir geçim içinde olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada daktiloda yazı yazmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada güzel yazı yazmak canını ve malını hiçe sayacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada tabağa yazı yazmak kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada deftere yazı yazmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada kuran yazısı yazmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kalabalık günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin yazı yazdığını görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments