Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabağa yazı yazmak

Rüyada tabağa yazı yazmak

Rüyada tabağa yazı yazmak gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada tabağa yazı yazmak gördüyseniz:

  • Akışa bırakılması gereken şeylerin zorlanmamasında fayda var.

Rüyada tabağa yazı yazmak böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işaret eder.

Rüyada kola yazı yazmak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, işlerin sürekli artacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada koluna yazı yazmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde yazı yazdığını görmek işlerin yavaşlayacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıda yazı yazmak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine delalet eder.

Rüyada arapça yazı yazdığını görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, mutluluğunun katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun üstüne yazı yazmak müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments