Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlandığını görmek

Rüyada yuvarlandığını görmek

Rüyada yuvarlandığını görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Elinize geçmek üzere olan bazı bilgiler engellere takılabilir.

Rüyada atın yuvarlandığını görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada dağdan yuvarlanmak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden yuvarlandığını görmek rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine yorulur.

Rüyada merdivenden yuvarlanmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yuvarlama yapmak kötü karakterli bir kadına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına alamet eder.

Rüyada taş yuvarlanması görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada arabanın yuvarlandığını görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments