Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlama yapmak

Rüyada yuvarlama yapmak

Rüyada yuvarlama yapmak çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, işleri yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada yuvarlama yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal konulara dayalı değişikliklerden uzak durun.

Rüyada yuvarlama yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karda yuvarlandığını görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine işaret eder.

Rüyada yerde yuvarlanmak sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kötü haberler alınacağına işarettir.

Rüyada yuvarlanan taş görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yuvarlanmış halı görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yuvarlama görmek sevilen bir dostun geleceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan yuvarlanmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, bütçesinin genişleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments