Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlanan birini görmek

Rüyada yuvarlanan birini görmek

Rüyada yuvarlanan birini görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yuvarlanan birini gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Rüyada tepeden yuvarlanmak işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba yuvarlandığını görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yuvarlama yemek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayanın yuvarlandığını görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada merdivenlerden yuvarlanmak ailesinden hayır göreceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yuvarlanan kaya görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına işarettir.

Rüyada yuvarlama yapmak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprakta yuvarlanmak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İdris emuce

Rüyamda küçücük çocuk ufaf bir ranpadan yuvarlandığını ğördüm hemen yuvarlandığı yerde akar su vardı ellerini ayaklarını yıkadım