Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuşa hazretlerinin kabrini görmek

Rüyada yuşa hazretlerinin kabrini görmek

Rüyada yuşa hazretlerinin kabrini görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine alamet eder.

Rüyada yuşa hazretlerinin kabrini gördüyseniz:

  • Sabır sizin için avantaj olacak.

Rüyada yuşa hazretlerinin kabrini görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mevlana hazretlerinin kabrini görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına delalet eder.

Rüyada emir sultan hazretlerini görmek zahmetinin çoğalacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akşemseddin hazretlerini görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine delalet eder.

Rüyada abdülkadir geylani hazretlerinin görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, rızkının bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ibrahim hakkı hazretlerini görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, malların artacağına, ayağının tökezlemeyeceğine işaret eder.

Rüyada üftade hazretlerini görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments