Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emir sultan hazretlerini görmek

Rüyada emir sultan hazretlerini görmek

Rüyada emir sultan hazretlerini görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, şansının kendisinden yana olacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder.

Rüyada emir sultan hazretlerini gördüyseniz:

  • Evinizde beklenmedik masraflar çıkma olasılığı göründüğü için, harcamalarınızı denetimli yapmanızda fayda var.

Rüyada emir sultan hazretlerini görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada emir sultanı görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, hem de zengin biri olacağına delalettir.

Rüyada köpeğe emir vermek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada cinlere emir vermek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden emir almak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada komutandan emir almak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada emir vermek kötü ve zor günler geçireceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerlere emir vermek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yolunun hep açık olacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments