Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş yukarı kaymak

Rüyada yokuş yukarı kaymak

Rüyada yokuş yukarı kaymak sorunlarının çözüleceğine, zor durumlara düşeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına yorulur.

Rüyada yokuş yukarı kaymak gördüyseniz:

  • Aynı hataları tekrarlamadan önce geçmişte yaşananları hatırlamanızda fayda var.

Rüyada yokuş yukarı kaymak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet eder.

Rüyada yokuş yukarı çıkamamak müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yokuş yukarı yürümek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına işarettir.

Rüyada yokuş yukarı yürüdüğünü görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, istediği evde oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuş yukarı bisiklet sürmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yürüyerek yokuş yukarı çıkmak ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına inanılır.

Rüyada yokuş yukarı koşmak rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı çıktığını görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments