Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş yukarı çıktığını görmek

Rüyada yokuş yukarı çıktığını görmek

Rüyada yokuş yukarı çıktığını görmek rahat bir hayat sürüleceğine, bol hayır duası alınacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, düzeninin bozulacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı çıktığını gördüyseniz:

  • Çok geç olmadan veya kontrolden çıkmadan önce, ısrarla üzerinde durmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada yokuş yukarı çıktığını görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada yokuş yukarı yürümek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine inanılır.

Rüyada yokuş yukarı araba sürmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, makamını garantileyeceğine işarettir.

Rüyada yokuş yukarı araba itmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yokuş yukarı yürüdüğünü görmek bol kazanç getireceğine, işlerinin duracağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayı yokuş yukarı sürmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yaşama hevesinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yokuştan yukarı çıkmak halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı kaymak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments