Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş yukarı gitmek

Rüyada yokuş yukarı gitmek

Rüyada yokuş yukarı gitmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı gitmek gördüyseniz:

  • Zorlama seçimler yapmak yerine kendinize biraz zaman tanıyın.

Rüyada yokuş yukarı gitmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalettir.

Rüyada yokuş yukarı kaymak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yokuş yukarı tırmanmak uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla yokuş yukarı çıkmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada yokuş yukarı araba itmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yokuş yukarı yürüdüğünü görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yokuş yukarı bisiklet görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı araba kullanmak hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments