Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sıçmak

Rüyada yeşil sıçmak

Rüyada yeşil sıçmak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil sıçmak gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla ilgili konularda da dikkatli olmalısınız.

Rüyada yeşil sıçmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına işarettir.

Rüyada camiye sıçmak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucuna sıçmak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada orta yere sıçmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada kapının önüne sıçmak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğum yaparken sıçmak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, işindeki verimin artacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalettir.

Rüyada kan sıçmak işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada sokakta sıçmak büyük bir umutsuzluk duyacağına, resmi bir göreve getirileceğine, yüzün güleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments