Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtdışına gittiğini görmek

Rüyada yurtdışına gittiğini görmek

Rüyada yurtdışına gittiğini görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, düzenli bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada yurtdışına gittiğini gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili düzenlemeler veya gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kendini yurtdışında görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yurtdışına gittiğini görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yurtdışında olmak daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, gönlünün ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının yurtdışına gittiğini görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yurtdışından gelmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına delalet eder.

Rüyada yurtdışına çıktığını görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada yurtdışından birinin geldiğini görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yurtdışına gitmek için hazırlanmak zorlu bir dönem geçirileceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments