Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtdışına gitmek

Rüyada yurtdışına gitmek

Rüyada yurtdışına gitmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yurtdışına gitmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeye kalkmadan kendi kendinize konuşmanızın bir faydası olmayabilir.

Rüyada yurtdışına tatile gitmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Rüyada arkadaşla yurtdışına gitmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada evlenip yurtdışına gitmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yurtdışına gitmek için hazırlanmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçakla yurtdışına gitmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, hoşluk içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yurtdışına gezmeye gitmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada yurtdışına gidememek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına yorulur.

Rüyada yurda gitmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments